حجتالاسلام حسنینژاد مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب حوزههای علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار کرد: یکی از اصول بنیادین در اسلام تأکید بر جستجوی علم و دانش است. پیامبر اسلام(ص) فرمودهاند: "طلب العلم فریضة علی کل مسلم و مسلمه"؛ یعنی طلب علم بر هر مرد و زنی واجب است.
وی افزود: این جمله بیانگر این است که زنان مسلمان علاوه بر داشتن حق تحصیل، به عنوان یک وظیفه شرعی باید به کسب دانش بپردازند. زنان نقش حیاتی و مؤثری در تشکیل خانواده و تربیت نسلها دارند. با افزایش دانش دینی، آنان میتوانند به تقویت و بهبود رفتار و تربیت فرزندان کمک کنند.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه گفت: یک زن آگاه و با ایمان میتواند به عنوان الگو و معلم در خانواده عمل کرده و ارزشهای اسلامی را به نسلهای آینده منتقل کند. با آگاهی از آموزههای دینی، زنان میتوانند ارتباط عمیقتری با خداوند برقرار کنند و در مواقع چالشها و سختیها، به آرامش و امید دست یابند.
وی ادامه داد: زنان با دانش دینی قادر به شرکت در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی خواهند بود و میتوانند تأثیر مثبتی بر جامعه بگذارند. از طریق تحصیل در علوم دینی، آنان میتوانند مشکلات اجتماعی را بهتر درک کرده و راهحلهای مؤثری برای آن ارائه دهند. دانشافزایی دینی نه تنها به رشد اجتماعی زنان کمک میکند، بلکه موجب رشد فردی آنان نیز میگردد.
حجتالاسلام حسنینژاد اضافه کرد: با فهم عمیقتر از زندگی، مسائل اخلاقی و انسانی، زنان میتوانند بهبود روابط اجتماعی و فردی خود را رقم بزنند. در همین راستا اداره مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه به منظور افزایش دانش اسلامی و مهارتهای زندگی همسران و دختران بالای ۱۸سال طلاب، در نظر دارد دوره سه ساله مجازی آموزش معارف اسلامی را در قالب طرح کوثر برگزار نماید.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه با اشاره به سرفصلهای آموزشی طرح کوثر ابراز کرد: آموزش قرآنکریم شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترجمه، مفاهیم و روش تدریس روخوانی و روانخوانی و آموزش عقاید، اخلاق، احکام، آیین همسرداری، تربیت فرزند، روش سخنرانی، روش بیان احکام و روش کلاسداری از جمله عناوین آموزشی طرح کوثر به شمار میرود.
حجتالاسلام حسنینژاد بیان کرد: این دوره که به منظور آشنایی همسران و دختران بالای ۱۸سال طلاب با مباحث اخلاقی، اعتقادی، تربیتی و مهارتی و ارائه آنها به جامعه بانوان پیرامون خودشان برگزار میشود، این دوره به مدت ۳سال میباشد که ۲سال اول، دوره عمومی و سال آخر آن دوره تکمیلی و مهارتی است.
مدیر مشاوره و خانواده معاونت تهذیب و تربیت حوزههای علمیه ادامه داد: در طرح مجازی کوثر کلاسها پنج روز در هفته و روزی یک ساعت توسط اساتید خانم برگزار میگردد. داوطلبان میتوانند تا پایان آذر از طریق لینک https://formafzar.com/form/q۱v۸۴ برای ثبت نام در این طرح اقدام کنند. شروع دوره جدید این طرح در ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خواهد بود. شماره تماس ۰۲۵۳۳۱۳۳۴۸۵ در ساعات اداری پاسخگوی سوالات احتمالی داوطلبان خواهد بود.
انتهایپیام